Chillling mood - Reisverslag uit Ko Lanta, Thailand van Margot Aarts - WaarBenJij.nu Chillling mood - Reisverslag uit Ko Lanta, Thailand van Margot Aarts - WaarBenJij.nu

Chillling mood

Door: Tessa

Blijf op de hoogte en volg Margot

22 Februari 2011 | Thailand, Ko Lanta

Terwijl ik dit schrijf zit ik te genieten van een koud biertje met op 50 meter afstand de zee die een rustgevend geluid geeft door de golven.
Hier op Ko Lanta is het wel even wat anders dan het drukke Bangkok. Na een 22 uur durende reis met veel wachten en steesd in anere busjes gestopt te worden kwamen we hier moe en verhit aan. De plek waar we zitten heet het Full Moon Resort. Een klein plekje aan het strand met ongeveer 20 kleine bungalowtjes. Toen we het voor de eerste keer zagen waren we allebei niet zo te spreken over de plek of bungalows. Maar de volgende dag was dit geveol al verandert. Het is een rustig plekje en het meest intensieve wat we hier doen is naar de supermarkt lopen of een strandwandeling maken. Verder zitten we hier te genieten van de rust en het mooie strand. Her en der hangen hangmatten en zijn plekken gemaakt om lekker te liggen. Helemaal niet slecht dus. De zee is helder en de lucht is mooi blauw. Iets als tijd bestaat hier niet, je weet dat het zeven uur is omdat het dan donker is. Eten doen we wanneer we honger hebben of wanneer we het van onszelf moeten. Door de hitte hebben we bijna geen honger en de waterflessen vliegen erdoorheen.
Samen met een Canadese gast hebben we gisteravond heel wat cocktails en buckets gedronken in de verschillende tentejes langs het strand. Aardig aangeschoten en voldaan terug naar ons plekje en dar nog een duik in het zwembad en de zee genomen.
Deze dag hebben we vrij weinig uitgevoerd. Onze wilde plannen om een scooter te huren en het eiland te verkennen of om te gaan kano"en zijn nog niet gebeurd. Het zal me niks verbazen als er niks van deze plannen terechtkomt.
We genieten van onze tijd en rust hier en dat is al meer dan genoeg om je een hele dag te vermaken.

• 27 Februari 2011 - 14:17

Anke:

Op het zolderrraam tikt de regen in een constante stroom, Als toeschouwer bij de voetbalwedstrijd van Wouter zijn we kliedernat geregend en alleen verwarmd door de uitslag (9-0) en het schitterende doelpunt van Wout, maar verder is het hier ongeveer het tegenovergestelde van waar jullie zitten. Hoezo jaloers?
    Geniet ervan!

• 27 Februari 2011 - 15:25

Jacqueline:

Hey meiden, zit ik hier in jeroen zijn "crib"met de regen die heel hard tikt op het raam en dak. En dan lees je zo'n heerlijk zonnig verslag van jullie. Tja het is iedere keer hetzelfde verhaal maar dat is om jullie te doen beseffen dat je er écht bewust van moet genieten!! kus jacqie

• 27 Februari 2011 - 16:20

Sabine:

Genieten, genieten en nog is genieten daar in verweggiestan! En wij maar hier in de regen!! haha.
    Nog heel veel plezier! Ik kijk uit naar het volgende verhaal!!
    xxxxx

• 27 Februari 2011 - 21:24

Greet:

Ha Mo en Tessa,
    De foto's rondom jullie Chilling Mood zijn adembenemend. Ik denk dat als jullie ze over ontzettend lange tijd thuis weer eens terugzien jullie zullen denken........'wat geweldig dat daar zoiets als tijd niet bestond in een omgeving die te mooi was om waar te zijn.......kan niet missen'. En voor nu en verder.......geniet lekker door. En vervolgens verheug ik me dan weer op jullie uiterst beeldende verslagen!
    Liefs, Greet

• 28 Februari 2011 - 11:14

Els:

Wat een mooie foto's. Het is net een reisgids, maar nu staan jullie erop! Mag ik die met de flight information uitprinten voor in mijn lokaal?

• 02 Maart 2011 - 15:00

Annie:

I looooove die duikfoto van jullei!!! Poepies wat mis ik jullie! Heerlijk om het aangeschoten cocktail/duik in zee verhaal te lezen!! Enjoyyyyyy x x x x